Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade Issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by m4rt1n View Post
    Yes, I check daily for spam and reports, but do not have the time to actively post at the moment, sorry.
    Just happened to notice that a certain somebody plays a lot of Elvenar and other miniclip games.

    And there is another mod who goes on the pool forum yet does not come here.

    And here we few are struggling to keep some activity going on here.

    We get no help from the mods and we don't even get answers to the messages we send.


    Comment


    • Where have all our sigs gone?

      Comment


      • Originally posted by Mozoid View Post
        Yeah come on! Post! Mads? Aurora? Sizzzler! Spike? Where are you! It was going good for a week or so.
        Did someone shine the Mads signal?!

        I'm back from banging your mum's and tipping your dad's!

        Comment


        • I get this message every time I try to access forum!


          http://postmyimage.com/img2/436_MCFerror.png][/URL]

          And I have only been able to log in with Opera as Firefox and Chrome don't work for me.

          What is happening?


          Comment





          • I was getting the same message and

            managed to open it and to log in only through the Explorer,

            just a few minutes ago.




            Comment



            • I TOO AM GETTING THE

              SAME MESSAGE:




              ...I CAN ONLY ACCESS THE FORUMS

              BY USING SAFARI,

              UNLESS I USE THE UNSAFE MODE

              IN GOOGLE CHROME HERE,

              WHICH I AM

              USING

              ATM.

              *
              PS:

              FUNNY THING IS THAT WHEN I

              AM USING MY IPHONE,

              I CAN GET RIGHT

              IN WITH NO

              SNAGS


              Last edited by Nela; 16-05-18, 04:21 PM.


              Do everything with so much love in your heart that you would never want to do it any other way...





              Comment


              • Exactly the same for me !


                Comment


                • Just managed to get on after 2 days of this. I clicked on continue, despite the warning that it might not be safe. Something is not right.
                  https://i.imgur.com/fkCywRV.gif

                  Comment


                  • Well have to use internet explorer since on chrome I can't post.

                    Not even sure this I am writing will post....but we'll see.

                    I don't see any response from the mods....so are we alone here once more?

                    I hope this is not the final end to this place....but it has been days now with this situation and no help seems to be coming.


                    Comment


                    • I've sent an email to Dalton to fix this. Even if hehasn't been recently active on the forums (here or 8BP) he always seems to react pretty quickly to emails.

                      I'm quessing this is part of the fallout from that Facebook scandal stuff.. so everyone's tightening their privacy policies, and because our security certificate has expired, we're highlighted as a "threat".

                      We'll haveit fixed soon.




                      For forum support, drop me a PM, visitor message or post in my NSPM thread..

                      You can add me on Facebook as well
                      http://www.facebook.com/Tetsumonchi

                      Comment



                      • Thank you Colin!

                        We did not know what to think!

                        Today i had the "502 Bad Gateway" trying to log in.

                        I hope it will be fixed soon.




                        Comment


                        • Hi folks,

                          Dalton has installed a new security certificate so we should be back to normal now.


                          For forum support, drop me a PM, visitor message or post in my NSPM thread..

                          You can add me on Facebook as well
                          http://www.facebook.com/Tetsumonchi

                          Comment



                          • Comment


                            • Thanks Tetsu & Dalton, I entered only once during this "un-safe" mode but when buttons weren't working, I quickly closed the tab and decided to return only when it's safe again.... But glad to see it wasn't a suggested attack but outdated certificate only. Thank you guys.

                              Comment


                              • Glad to hear its working out for everyone! Enjoy!
                                DALTON // 2006
                                Need Help? Send me a Private Message!

                                Comment

                                Working...
                                X